Laat uw woning in Helmond voorzien van een geweldige inloopkast

Heb je altijd al gedroomd van een inloopkast? Dan wordt het nu misschien eens tijd om een inloopkast te laten ontwerpen door Van Hoof Interieurbouw, gevestigd in het brabantse Beek en Donk, nabij Helmond. Zodra jouw inloopkast klaar is, zal omkleden voortaan altijd een feestje zijn. 

De inloopkast is al jaren ‘hot’ en heeft in al die jaren nagenoeg niets aan populariteit verloren. De inloopkast is dan ook een erg gewilde kast. Je krijgt een inloopkast op maat die perfect aansluit bij jullie wensen! Een afwisseling van hang- en leggedeelten en praktische laden maakt de kast compleet. Vanuit onze werkplaats worden alle voorbereidingen getroffen, waarna we bij jou op locatie de kast komen opbouwen. Zo hebben we al diverse inloopkasten ontworpen voor klanten in de regio Helmond.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in onze inloopkasten. We maken en ontwerpen het immers zelf. Verfraai je inloopkast met de vele accessoires die we mogelijk zijn, waaronder een uittrekbare schoenenmodule, een stropdassenrek, een garderobelift of een uittrekbare spiegel. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Kom voor een goede indruk gerust eens bij ons langs voor een afspraak zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Hartelijk welkom, mijn naam is Rene. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?