Een unieke inloopkast voor u op maat gemaakt in Laarbeek

Wie wil er nou geen? Een inloopkast is de ultieme droom van elke vrouw. Misschien wordt het nu gewoon eens tijd om een inloopkast te laten ontwerpen door Van Hoof Interieurbouw, gevestigd in het Laarbeek. Omkleden was nog nooit zo leuk zodra jouw unieke inloopkast klaar is. 

Vanuit onze werkplaats in de gemeente Laarbeek ontwerpen en bouwen wij regelmatig inloopkasten voor onze klanten. Want de inloopkast is al jaren ‘hot’ en heeft nog altijd niets aan populariteit verloren. Je krijgt een inloopkast op maat die perfect aansluit bij jullie wensen! Een afwisseling van hang- en leggedeelten en praktische laden maakt de kast compleet. Vanuit onze werkplaats worden alle voorbereidingen getroffen, waarna we bij jou op locatie de kast komen opbouwen. Verfraai je inloopkast met de vele accessoires die we mogelijk zijn, waaronder een uittrekbare schoenenmodule, een stropdassenrek, een garderobelift of een uittrekbare spiegel. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Kom voor een goede indruk gerust eens bij ons langs voor een afspraak zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Ben je woonachtig in de regio Laarbeek en op zoek naar de perfecte inloopkast? Neem dan gerust contact met ons op. 

Hartelijk welkom, mijn naam is Rene. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?