Maatkeukens Helmond - Maatwerk keukens

In Beek en Donk, nabij Helmond, is Van Hoof Interieurbouw gevestigd. Vanuit de geavanceerde werkplaats van Van Hoof Interieurbouw worden unieke maatkeukens ontworpen en gerealiseerd. Iedere keuken wordt helemaal op maat gemaakt. Luisteren naar de wensen van de klant, en op basis daarvan uw droomkeuken ontwerpen is waar Van Hoof Interieurbouw goed in is.

Met het winnen van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Award 2018, heeft Van Hoof Interieurbouw zich bewezen in de interieurbouw wereld. Met de winst van de categorie 'Wonen' mogen we wel zeggen dat de realisatie van maatkeukens in de regio Helmond, met een gerust hart toevertrouwd kunnen worden aan Van Hoof Interieurbouw. De specialisten in maatkeukens in de regio Helmond vindt u in Beek en Donk.

Woonachtig in de regio Helmond, en op zoek naar een prachtige maatkeuken? Neem gerust eens contact met ons op, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Uw maatwerk keuken wordt gegarandeerd een succes.

Hartelijk welkom, mijn naam is Rene. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?